Om oss

Safe City Service AS er et vaktselskap som tilbyr alt innen sikkerhet. Vi leverer tjenester som er tilpasset våre kunder. Vårt mål er å være nummer én i de tjenester vi jobber med.

Våre kunder skal oppleve oss som profesjonelle, løsningsorientert, en seriøs leverandør av sikkerhetstjenester og tar alltid ansvar for din trygghet. Vi skal legge til rette, koordinere og skape trygghet for alle som kommer i kontakt med oss.

Våre verdier

Kvalitet

Vi er opptatt av kvalitet, og at det skal gjenspeiles i jobben vi utfører. Vi har godt innarbeidede rutiner, et solid fotfeste i bransjen, ansatte med god opplæring og bred erfaring. Med dette ønsker vi å levere en god tjeneste som ivaretar kundens interesser og gjestenes opplevelser.

Respekt

I Safe City Service er vi opptatt av at alle mennesker skal respekteres og behandles likt. Vi er et selskap med ansatte, kunder og gjester som alle er forskjellige, det er derfor viktig for oss med et inkluderende arbeidsmiljø og å bidra til samhold og likestilling i samfunnet.  

Kjerneverdi

Safe city Service kjerneverdier er blitt formet gjennom 5 år med leveranser av sikkerhetsløsninger til
våre kunder. Vi strekker oss langt for alltid å levere kvalitet og konkurransedyktige priser.

Visjon

Som kunde hos Safe City Service skal du være sikret tilgang på utstyr og enheter fra ledende produsenter av sikkerhetsprodukter

Våre medarbeidere har spisskompetanse innen våre
fagområder, og vi vil alltid bistå med å finne frem til de beste løsningene for våre kunder.

Hjemmeside opprettet av